?>
داروخانه اینترنتی دکتر دیلی      شیشه بالکن      -      +      سانا رسانه      -      +      بیسیم موتورولا      طلایاب      +      دانلود تراست والت      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      بلوک سبک      -      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
تانن موجود در چاي چيست و چه فوايدي دارد؟ ( بخش اول) بروز ترين مجله خبري بانك مشاغل در سطح كشور

بروز ترين مجله خبري بانك مشاغل در سطح كشور
 

تانن چاي : جاي تعجبي نيست كه چاي يكي از محبوب ترين نوشيدني هاي جهان محسوب مي شود. چاي نه تنها نوشيدني خوشمزه، تسكين دهنده و طراوت بخش است بلكه به خاطر خواص فرواني كه براي آن كشف شده است بسيار مورد توجه مي باشد.

تانن موجود در چاي چيست و آيا اين ماده براي بدن خاصيت دارد؟

تانن ها گروهي از تركيبات هستند كه در چاي يافت مي شوند. آنها به دليل خاصيت و عطر و طعم خاصشان و خواص شيميايي جالب توجهي كه دارند، تحقيقات مختلفي رويشان انجام شده است. اين تركيبات مي توانند خواص فرواني براي بدن ما داشته باشند.

تانن چيست؟ 

تانن ها نوعي تركيب شيميايي هستند كه به گروه بزرگتري از تركيبات به نام پلي فنول ها تعلق دارند. مولكول هاي آن ها به طور معمول بسيار بزرگتر از نمونه هايي است كه در انواع ديگر پلي فنول ها وجود دارد. اين مولكول ها توانايي منحصر به فردي در تركيب شدن با ساير مولكول ها، مانند پروتئين ها و مواد معدني دارند.

تانن ها به طور طبيعي در انواع گياهان خوراكي از جمله پوست درخت، برگ، ادويه جات، آجيل ها، دانه ها، ميوه ها و حبوبات يافت مي شوند. گياهان از اين تركيبات به عنوان يك سيستم دفاعي طبيعي در برابر آفات استفاده مي كنند. تانن ها همچنين باعث ايجاد رنگ و طعم در غذاهاي گياهي مي شوند.

برخي از غني ترين و رايج ترين منابع غذايي حاوي تانن عبارتند از:

    چاي

    قهوه

    شراب

    شكلات

    طعم تلخ كه از ويژگي هاي اين غذاها و نوشيدني ها محسوب مي شود، معمولاً ناشي از عرضه فراوان تانن در آن هاست.

ميزان تانن موجود در چاي هاي مختلف 

    اگر چه چاي به طور كلي منبعي غني از تانن محسوب مي شود؛ اما متغيرهاي متعددي مي توانند بر روي ميزان نهايي اين ماده در چاي تأثير بگذارند.

    در واقع چهار نوع اصلي چاي يعني چاي سفيد، چاي سياه، چاي سبز و چاي اولانگ كه همگي از برگ گياهي به نام كامليا سيننسيس (Camellia sinensis) تهيه مي شوند حاوي تانن هستند. اما غلظت اين تركيب به شدت تحت تأثير نحوه توليد چاي و مدت زمان دم كردن آن است.

    برخي منابع مي گويند چاي سياه بيشترين غلظت تانن را دارد. در حالي كه اغلب منابع چاي سبز را چاي كم تانني معرفي مي كنند. چاي سفيد و اولانگ معمولاً در جايي بين اين دو نوع چاي يعني چاي سياه و چاي سبز قرار مي گيرند. اما مقدار تانن در هر دو نوع بسته به روش توليد مي تواند به ميزان قابل توجهي متفاوت باشد.

    به طور كلي چاي هاي بي كيفيت سطع تاننشان زياد است و هرچه مدت زمان دم كردن چاي بيشتر شود غلظت تانن هاي موجود در فنجان چاي شما بيشتر مي شود.

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۵ دى ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۱:۴۱ ] [ تيم آيكوجاب ] [ نظرات (0) ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

به جديدترين مرجع خبري بانك مشاغل در سطح كشور خوش آمديد.
نويسندگان
لینک دوستان
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
پيوندهای روزانه
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 12
دیروز : 47
افراد آنلاین : 2
همه : 246105
چت باکس
امکانات وب